Tours Search

Sortida cap a Lleida sense esmorzar inclòs. Visita guiada per la Seu Vella, i dinar en un restaurant amb un menú de calçotada.

€65 / per persona
1 dia

Sortida cap a Santes Creus sense esmorzar inclòs. Visita al Monestir de Santa Maria de Santes Creus, centre històric monàstic, i dinar en un restaurant de Valls amb un menú de calçotada.

€76 / per persona
1 dia

Aquest viatge promet una experiència completa i enriquidora a la bella província de Còrdova, amb comoditats i activitats emocionants incloses!

€445 / per persona
4 dies

Viatge amb autocar HIFE i guia acompanyant inclòs, pensió completa amb begudes, visites a Abbadie i les coves de Sare, 5 nits en un hotel 3* i assegurança de viatge.

€565 / per persona

Descobreix Amsterdam en aquest viatge emocionant des de Barcelona. Explora els llocs més icònics de la ciutat, visita encantadors pobles propers. Una experiència única que us deixarà records inoblidables. Reserva ara el teu viatge.

€835 / per persona

Viatge de 5 dies des de Barcelona a Dubrovnik per a Setmana Santa, amb allotjament en hotels de qualitat, visites guiades i trasllats inclosos. Fes la teva reserva abans del 31 de gener i aconsegueix un 5% de descompte. Una oportunitat única per explorar aquesta ciutat històrica!

€895 / per persona

Viage a Suissa del 28 de març a l'1 d'abril des de València, amb vol directe, allotjament, excursions i assegurança inclosos. Descobreix Europa de manera còmoda i emocionant!

€969 / per persona
5 dies

Punta Cana, República Dominicana - Tot inclòs - Hotel 5 estrelles

€1370 / per persona

Estiu 2024 - Playa Bávaro - Tot inclòs - Hotel 5 estrelles

€1434 / per persona

Estiu 2024 - La Romana - Tot inclòs - Hotel 5 estrelles

€1434 / per persona

Estiu 2024 - Playa Bávaro - Tot inclòs - Hotel 5 estrelles

€1486 / per persona

Riviera Maya - Tot inclòs - Hotel 5 estrelles

€1540 / per persona
You don't have permission to register